Gratis gemeten  Gratis gemaakt Gratis topadvies Topkwaliteit uit eigen atelier Enorme keus! Gratis parkeren!Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn al jaren onverminderd populair.
Ze geven het interieur een strak tintje mee. Er zijn verschillende modellen beschikbaar. U kunt kiezen voor ingestikte baleinen aan de achter- of voorzijde of juist helemaal geen ingestikte baleinen. Alles is mogelijk.

Wanneer er meerdere vouwgordijnen in 1 ruimte hangen,
is het wenselijk dat de tunnels op een hoogte doorlopen. Door meerdere vouwgordijnen in 1 opstelling te klemmen, worden alle tunnels op gelijke hoogte ingestikt met als gevolg een perfect doorlopende segmentering.

De maximale breedte van het vouwgordijn bedraagt 4,25m en maximale hoogte 3,75m.

Paneelgordijnen

Evenals vouwgordijnen geven paneelgordijnen het interieur een strak uiterlijk. Het grote verschil is dat panelen veelal op een paneelsysteem geplaatst worden zodat ze horizontaal verschoven kunnen worden. In een paneel zijn geen tunnels gestikt. 
Ook de panelen worden op een lasertafel met uv-inkt gemarkeerd, om vervolgens gestikt te worden op onze moderne snelnaaiers voorzien van uv-lampen. Door de speciale lampen wordt de uv-inkt zichtbaar zodat onze modinette gemakkelijk het paneel kan stikken.