Gordijnenhal.nl

Shutters

Sfeermakers in ieder interieur
Zelf de lichtinval regelen, knus en volop privacy? Of direct in contact met de buitenwereld? Met shutters is dit in een handomdraai geregeld.

Shutters zijn een vorm van raamdecoratie, erg sfeervol en maken uw interieur helemaal af. Het zijn (houten) luiken met horizontale lamellen die naar eigen wens te stellen zijn. Shutters zorgen voor perfecte lichtinval en vormen dé sfeermakers voor ieder interieur.

Shutters, op maat gemaakt
Shutters, de nieuwe trend in raamdecoratie, zijn toepasbaar op elk type raam; ook op draai-kiepramen en dakramen. Ramen met speciale vormen; rond, driehoek, ruitvormig? Geen probleem! Buiten de sfeervolle en stijlvolle karakteristieken, werken shutters tevens zonwerend en isolerend. Ze zijn geschikt voor elke woon- en werkruimte, zo ook voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid, zoals badkamers.

Wij bieden u diverse collecties shutters, bestaande uit houten, kunststof en aluminium shutters. Benieuwd naar onze shutters? Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.